Gıda Güvenliği ve Yönetimi Sertifika Programları

Gıda Güvenliği ve Yönetimi Sertifika Programları

Gıda Sektöründe yol haritanız olacak, farkındalığınızı ve farklılığınızı gösterebilmek için gerekli tüm gıda eğitimleri yaşam alanlarınız olan kampüslerde sizinle buluşuyor

ISO 22000:2005 - Food Safety Management System (Gıda Güvenliği)

BRC - British Retail Consortium (Global Gıda Standardı)

IFS - International Food Standard (Uluslararası Gıda Standardı)

PAS 220 - Publicly Available Spesification (Kamuya Açık Spesifikasyon)

FSSC 22000 - Food Safety System Certification (ISO 22000 + PAS 220)

SQF 1000/2000/3000 - Safe Quality Food (Güvenli Kaliteli Gıda)

Halal Food - Helal Gıda 

GMP – Good Manufacturing Practice (İyi Üretim Uygulamaları)

Gıda Mevzuatı EğitimiHijyen ve Sanitasyon Eğitimleri