Gıda Güvenliği ve Yönetimi Sertifika Programları
Gıda Sektöründe yol haritanız olacak, farkındalığınızı ve farklılığınızı gösterebilmek için gerekli tüm gıda eğitimleri yaşam alanlarınız olan kampüslerde sizinle buluşuyor
ISO 22000:2005 - Food Safety Management System (Gıda Güvenliği)
BRC - British Retail Consortium (Global Gıda Standardı)
IFS - International Food Standard (Uluslararası Gıda Standardı)
PAS 220 - Publicly Available Spesification (Kamuya Açık Spesifikasyon)
FSSC 22000 - Food Safety System Certification (ISO 22000 + PAS 220)
SQF 1000/2000/3000 - Safe Quality Food (Güvenli Kaliteli Gıda)
Halal Food - Helal Gıda
GMP – Good Manufacturing Practice (İyi Üretim Uygulamaları)
Gıda Mevzuatı EğitimiHijyen ve Sanitasyon Eğitimleri